Setup Menus in Admin Panel

Geef mij 10 minuten en samen maken we met de NIK Collection de Mooiste Fotobewerkingen!

En dat ziet er zo uit:

Uit de digitale keuken van Peter:

Beste fotoliefhebber,

Ik ben Peter, en ik ben de auteur van o.a. het “Lightroom Receptenboek”. En natuurlijk de website www.moorfotografie.nl.

Als je dit leest betekent dat maar één ding: je wilt graag je foto’s bewerken met NIK. Beter leren bewerken. Niet altijd zelf het hele wiel te hoeven uitvinden.

Zelf uit het niets vanuit een RAW-bestand een mooie eindfoto toveren, dat viel nog niet mee. Fotobewerkingsprogramma’s blinken meestal niet uit in gebruiksgemak. En waar zat het begin en het eind?

Ook de NIK Collection heeft zijn eigen manier van werken. Die net weer even anders is dan die van Lightroom of Photoshop. Welke NIK Module moet je gebruiken? Welke past het best bij jouw einddoel? En hoe kun je individuele aanpassingen doen? En wat zijn eigenlijk Controlepunten?

Zonder veel ervaring of kennis lukt het niet zomaar om een goed bewerkte foto te krijgen. Dat weet ik inmiddels. Geleerd op de school van de praktijk…

Iedereen heeft het tegenwoordig druk. Ik ook. En jij ook. Eindeloos veel tijd steken in het zelf dan maar ervaring op doen of dikke boeken lezen is er niet. Net zo min als er tijd is om de vele (engelstalige) tutorials op youtube te bekijken.

Herken je dat? Altijd maar op zoek zijn naar die ene video die precies aansluit op wat jij wilt? Ik wel.

Je zoekt naar iets wat je van het begin tot het einde door de foto leidt. Niet alleen met de knopjes en schuifjes, maar ook het ‘hardop-denk-proces’. Heel belangrijk bij fotobewerkingen, want waarom doe je iets of laat je iets?

Het goede nieuws is dat je deze website gevonden hebt en ik hier ben om jou te helpen!

Zoals je wellicht al hebt gemerkt, heb ik een behoorlijke passie voor fotografie, licht, techniek, maar ook fotobewerken. Achter de computer kan ik eindeloos bezig zijn met het bewerken en creëren van nieuwe beelden in de digitale keuken!

Maar… het hoeft van mij ook niet altijd lang te duren. Soms heb ik nou eenmaal geen tijd om lang en uitgebreid te bewerken. Ik ben waarschijnlijk net als jij geen high end fotoretoucher, maar ik wil wel lekker bezig zijn en mooie, creatieve beelden maken. Soms heel natuurlijk, maar net zo goed ook artistiek. Het bedenken van nieuwe bewerkingen is echter een kunst op zichzelf. Hier is veel creativiteit, gevoel voor het programma en ‘smaak’ voor nodig.

NIK ReceptenboekDat is gelukkig gewoon te leren. Door het oneindig veel te doen. Of door met iemand over de schouder mee te kijken. Hoe hij zijn foto’s ‘bakt’. En wat nog beter is: met hetzelfde bronbestand aan de slag gaan. Meekijken en tegelijkertijd zelf doen. Zo leer je in no-time!

Op deze manier is fotobewerken weer een feestje. Want als je uiteindelijk het bronbestand in NIK hebt geladen en je alle digitale gereedschappen bij de hand hebt… dan is het moeilijkste en zwaarste gedeelte achter de rug.

Daarom heb ik – in eerste instantie voor enkele vrienden – een serie video’s gemaakt met NIK recepten waar dit ‘kook’boek NIK Recepten uit is ontstaan. Zodat je van te voren kunt kijken welke sfeer je in de foto wilt hebben en de bewerking kunt volgen.

Begin NU met NIK Recepten!

Wat zijn de gevolgen als je de NIK Recepten gaat volgen?

  • Je kijkt letterlijk over mijn schouder mee
  • Hoe ik mijn foto bewerk
  • Je krijgt hetzelfde bronbestand tot je beschikking
  • Waarmee je tegelijkertijd mee kunt bewerken
  • En tot dezelfde resultaten komt
  • Waardoor je spelenderwijs meer ervaring krijgt
  • En weet waarom je bepaalde technieken toepast

Toen ik ging werken met de NIK Collection waren er nog geen video’s en tutorials. Ook niet engelstalig. Wat zou dat gemakkelijk geweest zijn! Ik weet zeker dat ik op die manier mijn leertraject zeker met de helft had kunnen inkorten…

“Een Sneak Peak van wat je allemaal in het NIK Receptenboek kunt vinden”


NIK Receptenboek

Omdat jij vandaag deze site bezoekt, krijg je de mogelijkheid om dit Lightroom Receptenboek ter waarde van €97,00 met alle bijbehorende bonussen aan te schaffen voor een speciale prijs van €47.

Dat is minder dan een Sandisk 32GB geheugenkaartje bij een bekende camerawinkel.

Klik Hieronder Op De “Koop Nu” Knop Om Te Beginnen met NIK Fotobewerkingen zonder Moeite

Ik krijg het complete NIK Recepten” fotopakket:

  • 15 NIK Recepten

Ik krijg het GRATIS bonusmateriaal:

  • Video over hoe je de NIK Collection in gebruik neemt

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug.

Zonder risico en geheel eerlijk.


€ 97,00
€ 47,00Het (digitale) NIK Receptenboek wordt geserveerd via de webwinkel van Moor Fotografie.

Jij hebt Vragen? Ik Heb Antwoorden:

V: Wat zijn NIK Recepten

A: NIK Recepten zijn korte lesvideo’s waarin je met mij meekijkt hoe ik een foto bewerk.

V: Wat maakt dit receptenboek zo uniek?

A: Dit Receptenboek is uniek omdat ik je niet alleen laat zien hoe ik de foto’s bewerk, maar nog meer omdat ik je meeneem in het denkproces tijdens het fotobewerken. Je hoort mij hardop denken. En je krijgt de originele bronbestanden.

V: Ik heb de NIK Collection niet in mijn bezit, wat nu?

A: Geen probleem. Google heeft de NIK Collection gratis ter beschikking gesteld. Ik laat je zien waar je die gratis kunt downloaden.

V: Ik ken nog maar weinig van de NIK Collection, is dit dan wel geschikt voor mij?

A: Jazeker! De recepten zijn via de video zo gemakkelijk te volgen dat het voor elke beginner mogelijk is om de handelingen na te doen op het bijgeleverde bronbestand.

V: Hoe lang kan ik de video’s nog bekijken?

A: Je krijgt onbeperkt toegang tot de lesvideo’s. Geen gedoe met verlopende termijnen of abonnementen. Voor altijd toegang.

V: Ik maak helemaal nog geen mooie foto’s

A: Geen probleem. Bij het receptenboek kun je de bronbestanden downloaden, zodat je met de video mee kunt werken aan dezelfde foto.

V: Ik wil helemaal niet zoveel tijd kwijt zijn aan fotobewerkingen

A: Precies. Dat bedoel ik. Daarom zijn deze recepten. Om juist niet te lang bezig te zijn. Ik leg het uit in zo’n 10 minuten per foto, dus na wat oefening kun je dat zeker veel sneller!

top

Setup Menus in Admin Panel

Spring naar toolbar