Setup Menus in Admin Panel

Leren bij Moor Fotografie

Online Cursus Adobe Lightroom

Ben je klaar om je digitale fotografie naar een volgend, hoger niveau te tillen? Deze cursus van 57 gloednieuwe videolessen bevatten in totaal zo’n 15 uur beeldmateriaal. Hiermee verschaf jij je toegang tot de meeste uitgebreide Nederlandstalige training die online beschikbaar is voor Lightroom!

In deze serie videolessen behandel is op een heldere, praktische en no-nonsense manier de Lightroom (RAW) bewerkingsmogelijkheden van het begin tot het eind. Er is absoluut geen reden om een zogenaamde ‘Gevorderden’ training te kopen. Het zit hier allemaal in!

396 STUDENTS ENROLLED

Ben je klaar om je digitale fotografie naar een volgend, hoger niveau te tillen? Deze cursus van 60 videolessen bevatten in totaal zo’n 15 uur beeldmateriaal. Hiermee verschaf jij je toegang tot de meeste uitgebreide Nederlandstalige training die online beschikbaar is voor Lightroom!

Meer info over de inhoud van deze cursus vind je
hier: overzicht van de ins & outs van deze cursus.
of
hier: overzicht van alle lesonderdelen die in de cursus inbegrepen zijn.

Course Reviews

5

5
1 ratings
 • 5 stars1
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Online cursus Lightroom Toppie veel bijgeleerd

  5

  Hoi Peter,

  Ondertussen hebben we op vandaag het eerste deel al helemaal doorgenomen, en eerlijk gezegd al heel wat bijgeleerd.Kon er al een beetje mee werken maar nooit alles benut zoals mooi uitgelegd door jou Peter. Vanmorgen een splinter nieuwe externe harde schijf aangeschaft en al de hele dag bezig met alles netjes te importeren, catalogeren, van trefwoorden te voorzien enz….
  Top man voor deze cursus.

  Met vriendelijke groeten,

  Peter.
  http://www.hpfotografie.be

VOLG DEZE CURSUS
 • BETALEND
 • UNLIMITED ACCESS
top

Setup Menus in Admin Panel

Spring naar toolbar